Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

A járvány utáni lazításokat követően felmerülnek a kérdések, hogy milyen kockázatokkal kell számolni egy szállodai pihenés vagy nyaralás alkalmával. Mint, minden szálloda, így a mi szállodánk esetében is elsődleges szempont, hogy vendégeink látogatásuk során biztonságban érezzék magukat. Ennek érdekében a szálloda életében mindamellett, hogy szállodánk teljes személyzete vírusteszten esett át /negatív eredménnyel/, bevezetésre kerültek speciális intézkedések. Ezeknek az intézkedéseknek az a célja, hogy csökkentsük az épületen belüli személyes kontaktusok számát és betartsuk a szociális távolság új szabályait /1,5 méter/. A felsorolt intézkedésekkel azonban nem szeretnénk a kikapcsolódás élményét semmilyen szinten elrontani, viszont közös érdekünk, hogy szállodánkon belül a lehető legbiztonságosabb feltételek mellett tudják jól érezni magukat vendégeink.

Alábbiakban olvashatják a bevezetett intézkedéseket és javaslatokat:

 • Javasoljuk, hogy a szálláshelyre saját gépkocsival érkezzen és kerülje a tömegközlekedést.
 • Szállodánkat kizárólag csak akkor keresse fel, ha egészséges és nincs a környezetében élők között sem beteg. (nem köhögnek, nem lázasak.). Aki a COVID 19 járvány bármelyik tünetét mutatja, azt a szállóvendéget sajnos nem tudjuk fogadni a szálláshelyen.
 • Szállodánkba való bejelentkezéskor és a reggelis étkezés előtt érintésmentes testhőmérést végzünk. Láz esetén a vendég nem hagyhatja el a szállodai szobát és a közösségi tereit sem látogathatja. Amennyiben a helyszínen betegszik meg segítünk a megfelelő orvosi ellátás biztosításában és állapottól függően a hazautazásban.
 • Recepciónkon is igyekszünk minimalizálni a személyes kontaktusok számát, ennek érdekében foglalást kizárólag online vagy telefonon véglegesíthetik. Kérjük, hogy a bejelentkezéshez szükséges minden adatot előre adjanak meg, valamint a várható érkezés időpontját is jelezzék előre, hogy a recepción a már kitöltött vendéglapot csak alá kelljen írni.
 • Javasoljuk, hogy a foglalása díját lehetőség szerint fizesse ki előre banki átutalással, vagy a helyszínen bankkártyával, SZÉP kártyával.
 • A helyszínen bármilyen egyéb kérdésével fordulhat 24 órás recepciós szolgálatunkhoz belső telefonvonal segítségével. Szállodánkba a ki-be közlekedés fotocellás ajtón történik érintésmentesen.
 • Szállodánk közösségi tereiben és éttermében a szájmaszk viselése erősen ajánlott, valamint a 1,5-2 méteres távolság betartása.
 • Az étterembe való belépés előtt erősen javasolt a kihelyezett kézfertőtlenítő használata. Az étteremben/ reggeliző helyiségben és az étterem teraszán az asztalok egymástól 1,5 m távolságra vannak elhelyezve, hogy elkerüljük a zsúfoltságot.
 • A reggeli bizonytalan időre tányéron szervírozott bővített kontinentális reggeli /4 féle menüajánlatból lehet választani /, melyet -felszolgálási díj ellenében- a szobájába is kérhet. Amint a hatóságok engedélyezik, természetesen azonnal visszatérünk a kedvelt svédasztalos reggelihez érintésmentes formában. Ami annyit jelent, hogy higiéniai okokból, sem az asztal, sem az ételek és a szerviz eszközök nem érinthetőek, azért a kiválasztott ételeket egy kollégánk, tányérra helyezve adja át önnek.
 • Egyéb étkezési lehetőségként már lehetőség van az éttermek teraszán és belső tereiben is fogyasztani, de akár házhoz is rendelhetik az ételt.
 • Az eddigi szigorú higiéniai előírásaink mellett további intézkedéseket vezettünk be az esetleges fertőzések megelőzésére. Többek között a szálloda vendégtereiben (pl. recepció, pihenő, étterem) külön kézfertőtlenítőket, helyeztünk el, a vendégek által gyakran használt épületelemeken, tartozékokon és felületeken (pl. kilincsek, nyitógombok, távirányítók, stb.) napjában többszöri fertőtlenítéseket végzünk.
 • Felhívjuk szállodai vendégeink és dolgozóink figyelmét a higiéniás szabályokra.

Bízunk benne, hogy a fentiekben felsorolt javaslataink segítenek megbizonyosodni arról, hogy szállodánk garantálni tudja Önöknek a biztonságos és nyugodt kikapcsolódás lehetőségét.

Maradjanak itthon! Sok szeretettel várjuk Önöket szállodánkban!

Hotel Tiliana Vezetősége

megosztás: