The hotel unforgettable

Home Office

Béreljen négycsillagos home office-t a Hotel Tiliana-ban!

Szállodánk Buda csodás zöldövezetében fekszik, 49 db exkluzív kialakítású szobája és 3 hektáros ősfás parkja egyedülálló Budapesten.

Lokációja és természet-közelsége maximálisan vidéki érzést nyújt, PEDIG itt vagyunk a klasszikus második kerületben, 5 percnyire kocsival a Széll Kálmán tértől. Érezze magát otthon nálunk, amikor maga mögött hagyva a város zaját, friss és tiszta levegőn, vidéki csendben és nyugalomban dolgozhat. A még tökéletesebb felfrissülésről szabadtéri sportpályák gondoskodnak.

2018 őszén újranyitott szállodánk továbbra is szívesen látja a vendégeket, maximális higiéniai körülmények mellett - betartva a létező összes előírást. Értékesítő kollégáink bármilyen egyedi elképzelést igyekeznek megvalósítani, győződjön meg róla személyesen!

Recepciónk 0-24 órában, irodánk hétfőtől szombatig 09-17 óráig segít a komplexum bemutatásában. Amennyiben video konferenciás bemutatást kér a helyszínről, egyeztessen kollégáinkkal, szívesen állnak rendelkezésükre.

Alkalmazkodva a megváltozott helyzethez és az egyre növekvő céges érdeklődéshez, újragondoltuk a házat, és megalkottuk a #maradjotthonnálunk szolgáltatásunkat, kifejezetten cégekre szabva. Az alábbi lehetőségek segítenek, hogy az otthon nem megvalósítható munkavégzés nálunk zökkenőmentes legyen. Szobáinkat az Ön igényeire szabjuk, akár egy napra, akár több éjszakára is.

  • Fontos anyagot kellene leadnia, de nem tud nyugodtan dolgozni?
  • Egész napját a gép előtt tölti, és este jön rá, hogy még nem is reggelizett?
  • Jó lenne inni egy finom kávét, de nincs ideje elkészíteni?
  • Szeparáltan, maximális higiéniai körülmények között szeretné magát biztonságban tudni?
  • Szeretné az ebédet tálcán, fóliázva elfogyasztani akár az ideiglenes irodában, akár piknikasztalnál a kertben?

Amennyiben a fentiek közül akár csak egy kérdésre is "igen" a válasz, a megoldás: HOTEL TILIANA ****


Az épület kiváló lehetőség a csendes elvonulásra, a zajmentes HO munkára. Szobáink tágasak, kényelmesek, jól felszereltek, minden szempontból alkalmasak az irodát helyettesítő tevékenységre. A hatékony és biztonságos munkát fürdőszobai kézfertőtlenítő, szélessávú internet, íróasztal és szék, valamint az esetleges videokonferenciát kiszolgáló HDMI-csatlakozású okostévé szolgálja. Szobáink mellett dolgozhat akár a kertben, akár a teraszunkon is, saját asztalnál. A munka mellett természetesen lehetőség van teljesen elszeparált, érintésmentes kiszolgálású étkezésre is, akár a szobában, akár teraszunkon, kertünkben.


Bérleti díj napi bejárással: 9.800,-Ft + 5% Áfa / nap (minimum havi 5 nap fix megrendelése esetén. A bérleti díj tartalmazza a szobahasználatot, valamint tízórai bekészítést és 2 fogásos business lunch-ot is.)

Bérleti díj bentlakással: 18.900,-Ft + 5% Áfa / fő / éj (minimum havi 10 éjszaka fix megrendelése esetén. A bérleti díj tartalmazza a szobahasználatot, valamint naponta 3 főétkezést is)

Természetesen a fentiektől eltérő konstrukció esetén is igyekszünk megvalósítani az egyedi igényeket, egyedi árképzéssel.


Ajánlatkérés:

Sztancsek Péter

Email: peter.sztancsek@homokyhotels.hu

Mobil: +3670 666 6663

Sztancsek Peter

e-mail: sales@hoteltiliana.hu

Mobil: +3670 322 3333

megosztás:

Ajánlatot kérne?