Miért a Tiliana?

A Tiliana Hotel a második kerületben, a budai hegyek csendes zöldövezetében fekszik. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, csupán 10 perc alatt elérhető a belvárosi forgatag.

3 hektáros parkunk feledteti a város közelségét, az ide érkezőket madárcsicsergés, friss levegő és zavartalan nyugalom várja.

Szállodánk tökéletes kikapcsolódást kínál, családoknak, fiatal és idős pároknak egyaránt. Létszámtól függően, különböző kategóriájú szobák és lakosztályok állnak a vendégek rendelkezésére. 49 exkluzív vendégszobánkat a letisztultság és az elegancia jegyében alakítottuk ki. Parkra és utcára néző szobáink mindegyike rendelkezik saját vezérlésű légkondicionálással, széles sávú internet hozzáféréssel és okos televízióval.

Hotelünk kiváló konyhájú Etalon éttermében a magyaros fogásokat felvonultató választékon túl nemzetközi ételkülönlegességekből is ízelítőt kínálunk. A svédasztalos reggelit alapszolgáltatásként biztosítjuk, ebéd és vacsoraidőben pedig a'la carte étlappal állunk vendégeink rendelkezésére.

A kertünkben található, 190 fős befogadóképességű, saját terasszal rendelkező, vintage stílusú terem, valamint parkunk, amely kiválóan alkalmasak akár több száz fős családi napok, céges rendezvények megtartására

Parkkomplexumunkban a gyermekeknek több mint 10 játszóteret alakítottunk ki, tenisz és kosárlabdapályánkat pedig előzetes időpontfoglalás alapján minden vendégünk térítésmentesen használhatja. Kültéri wellness részlegünk reggel 8 órától 20 óráig mindenki számára korlátozás nélkül elérhető.

Szállodák tökéletes kényelemmel és a teljes körű kikapcsolódás lehetőségével várja a vendégeit.

Garantáljuk a felejthetetlen élményeket.

Segíthetünk?

megosztás: